top of page
Guitarrista

20 anys
de concerts!

Origen del festival IN-SOMNI

L'origen del festival festival IN-SOMNI, el trobem en l'associació cultural Individu Ocult, que any rere any treballa per mantenir-lo i organitzar-lo. Sovint s'ha d'explicar com lluitem contra corrent. Deixant de banda que totes les masses piquen ... I que tampoc ens agraden les victòries fàcils!

Lluny queden els temps en què presentàvem grups indies -en rigorosa exclusiva- com Dover, Automatics, Los Planetas, Sexy Sadie, Vancouvers, Fang, Kitsch ... Els primers es van convertir en el grup independent per excel·lència en l'àmbit estatal, i acabarien trencant totes les expectatives d'èxit. Després vindrien els concerts de la revista Individu Ocult Magazín i les gires i edició de discos recopilatoris de Alter-Tour l(1996, 1997, 1998). A continuació les dues primeres edicions dels festivals "So Actual Girona", amb Soziedad Alkoholika, El Club de Los Poetas Violentos, Geronacion, Passion Fish, Tipu Així i que fou l'embrió de l'actual festival IN-SOMNI, el qual del 2006 al 2012 va ser "itinerant", i girar per les quatre capitals de Catalunya. Rockejar o morir!

INDIVIDU OCULT MAGAZÍN (1995-2005) Publicació musical

Edició / disseny / discografica / promotora de concerts / management

Deu anys va durar l'aventura de l'Individu Ocult Magazín (1995-2005), editada a Girona i distribuïda per les comarques gironines majoritàriament, encara que amb incursions puntuals a Barcelona, Lleida i Tarragona. Una publicació a mig camí entre -el fanzín i la revista professional-. En ella si podien llegir articles de música i opinió, entrevistes, articles, crítiques de discos de periodistes, melòmans, col·leccionistes i aficionats a la música i també al cinema; Montse Gibert, Bel Bosk, Isaki Lacuesta, Ramón Moreno, Lluís Ceprian, Nando Sanchez, Lara Bonilla, Óscar Lorenzo, Carles Brucet, Albert Martí, Pep Prieto, Anna Bosch, Mireia Garcia, Bruno Sokolowicz, Santi Faro, Marco Rodríguez, Óscar Rubio, Toni Mondelo, Jordi Rubio ...  Entre molts altres, van ser al costat de Jaume Massaguer (director i responsable de la publicació) els encarregats de divulgar i descobrir a molts lectors informació musical rellevant del moment, i ens atreviríem a dir que "cabdal" en aquells dies, ja que eren també els temps dels primers festivals; Esparrago Rock, FestiMad, el BAM, el FIB, Doctor Music, ... i a les pàgines de l'Individu Ocult es llegien cròniques, recomanacions, descobertes de bandes, etc.

Més endavant vam viure l'arribada progressiva del que ho canviaria tot; la tecnologia digital, internet. I especialment en un sector que ens tocava de ple i que vam viure de forma intensa. En el camp del disseny gràfic, l'edició i preimpressió de la publicació, la fotografia, la venda de discos i la forma de consumir cultura/música en definitiva. Finalment que el 2004 es va llançar un nou producte; un DVD Revista i que incloïa; vídeos, cançons, entrevistes, i la revista en format paper. Van ser tres números i es va passar a vendre-la i distribuir-la a quioscs i llibreries. Aquest cop, però, no es va tenir prou paciència per resistir tants fronts oberts en un mateix producte, i el 2005 es va decidir posar fi a la publicació i emprendre l'aventura de l'organització de concerts. Amb tot, van ser uns temps sensacionals i que, de fet, potser en molts sentits no han acabat de marxar mai. L'essència perdura, en algun lloc, i per això continuem aquí... Rockejar o morir!

La historia

Alguns dels GRUPS i DJS amb els que hem tingut el plaer de treballar;

INTERNACIONALS:  2 MANY DJS, ASIAN DUB FOUNDATION, JEFF MILLS, MICAH P. HINSÓN, FANFARLO, ART BRUT, THE TOY DOLLS, MARKY RAMONE,VIVE LA FÊTE, DIAMOND DOGS, PIANO MAGIC, ELLIOTT MURPHY, THE TOY DOLLS, MARKY RAMONE, IMMACULATE FOOLS, GREEN VELVET, THE FUZZTONES, GOODFATHERS, JAY JAY JOHANSON, ART BRUT, THE VEILS, DR. FEELGOOD, ELI PAPERBOY RED, THE PICTUREBOOKS, THE ATOM AGE, MOTORAMA, THE KROOKES, CAMERA OBSCURA,  ... 

DE CASA:  DOVER, ALBERT PLA, LOS PLANETAS, SOZIEDAD ALCOHOLICA, CRIM, RUSSIAN RED, KITSCH, MANEL, PASTORA, JOAN DAUSÀ, ELS AMICS DE LES ARTS, NIÑA COYOTE eta CHICO TORNADO, OJOS DE BRUJO, NAJWA NIMRI, ARIADNA PUELLO, LA PUTA OPEPÉ, LA TROBA KUNG-FÚ, CLUB DE LOS POETAS VIOLENTOS, FRANK-T, GERANACION, NACHO VEGAS, QUIMI PORTET, SIDONIE, MACACO, KAOS URBANO, EL DROGAS, SEGISMUNDO TOXICOMANO, MILÍCIANS, LES BUCH, TENSÖ, ILEGALES, ALIMENT, TIPU AIXÍ, DR. EXPLOSION, LOS PILOTOS, FANG, THE LIZARDS, LOQUILLO, MUCHACHITO BOMBO INFIERNO, MEDUSA BOX, GERONACIÓN, MAZONI, LUW, THE CAPACES, LA BIEN QUERIDA, ZOO, ADRIÀ PUNTÍ, AUTOMATICS, SEXY SADIE, DORIAN, ANTONIA FONT, LA PEGATINA, TXARANGO, SUU, JOANA SERRAT, MISHIMA, ... 

Clientes

bottom of page