top of page

Hola, amics/es del festival

Benvolguts amics i amigues; us expliquem la casuística actual del festival i organització envers la cancel·lació del concert de Morcheeba a l'IN-SOMNI del passat dv. 16/09/22. Mai haguéssim pensat que una cosa així ens passaria. Encara que som professionals i conscients que aquests contratemps existeixen. El festival tenia una assegurança de pluja, malgrat tot, la 1a opció de l'organització és "sempre" no cancel·lar actuacions, i per això es va decidir el trasllat del festival a un espai cobert i que oferia les garanties per acollir les actuacions. La mostra és que la resta de concerts es van portar a terme amb total normalitat. 

Retorn Entrades - Situació actual

L'IN-SOMNI informa a tots els afectats: Estem gestionant el retorn de l'import de les entrades. Però és "JUST LIFE MUSIC" la Promotora i Management a Espanya de Morcheeba qui té els nostres diners. Els advocats d'IN-SOMNI ha enviat una proposta de solució "amigable" en primera instància, que es convertirà en "Demanda Jurídica Mercantil" contra la promotora si no entren en raó per incompliment de contracte i la no presentació del grup el dv. 16/09 al festival (la promotora va mentir al grup, explicant-los que la sala tècnicament no era apte, quan els tècnics del propi grup i els del festival parlaven i concretaven el canvi sense cap problema hores abans). Així doncs, Morcheeba va quedar tan sorpresa com el festival. És més, Just Life Music també els cancel·lar el concert de Madrid, de dg. 18/09, a només 48h del concert, deixant penjada a la Sala La Riviera i al públic amb l'entrada.  així ens ho ha fet saber en Ross Godfrey (guitarra fundador del grup i 50% de la banda que forma juntament amb la vocalista Skye Edwards).


En un altre sentit, volem que sigueu conscients que -els diners de les entrades no estan perduts-, tard o d'hora es solucionarà i es retornaran, i per altra banda també us donem l'opció de -bescanviar-les per entrades de l'Aniversari del festival el 2023-. És el màxim que podem fer a dia d'avui. Ens sap greu aquesta situació, però estem lligats de mans. En 18 anys de festival, mai havia passat res semblant, i el dia d'avui encara estem en estat de xoc.


Morcheeba (a través d'en Ross) està també dolgut per com ha obrat la promotora, que no ha fet més que perjudicar el públic gironí, al festival i al mateix grup. Per això us demanem comprensió i confiança. I comunicar-vos que ho estem lluitant per tots els mitjans. Us mantindrem informats de com evoluciona tot plegat. Malgrat tot, gràcies per ser-hi!

bottom of page