top of page
INICIO
Home
IN_SOMNI_Capçal_web_20.jpg
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA INDEPENDENT

Les noves dates del festival!

17a

EDICIÓ

2020

CostaBravaPirineu.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Dis. 8 de FEBRER

La Mirona/Salt

THE BUZZ LOVERS

 

"Tribut a Nirvana"

 

+ KÀFKIA

2020

17a  edició

Benvolgudes i benvolguts, a la fi ja tenim les novetats aquí! En primer lloc el CANVI DE DATES, i en segon lloc el canvi d'ubicació del festival i que en breu expliquem. Seran 17 EDICIONS! des de la primera, l'any 2004, i fruit de les cendres de festivals com el So Actual (1998-1999). Han estat un munt d'anys de música, de concerts i de descobriments, de celebracions, de patiments i de grans alegries. I de feina... molta feina. Un llarg camí que no hagués estat possible sense el vostre escalf; Públic! Un camí que s'ha fet al costat de molts grups d'aquí, d'allà i de més lluny encara. També al costat de les empreses i professionals que hi ha darrera del festival, així com de les nombroses sales de concerts de tot el territori. Sense oblidar les persones properes a la cultura, i sempre vinculades d'una manera o altra a la música, elles també han estat partíceps en un moment o altra d'aquest projecte per no deixar de sumar concerts i anys!

In_Somni_Ilegales_Ok.jpg

Arranquem!

El proper dissabte 8 de febrer, a les 22h tindrà lloc a La Mirona "el gran concert de tribut a Nirvana". I es que va ser en la mateixa data però del 1994, quan Nirvana va fer el seu últim concert a l'estat, a Madrid. Ara el trio cordovès THE BUZZ LOVERS fa deu anys que porten plasmen els concerts de Nirvana. Són el millor grup de tribut dels nord-americans. Un per un, cada component aporta el seu carisma i personalitat per encendre en cadascú de nosaltres el viu record dels qui van ser una de les bandes més importants del planeta, del rock i el moviment "grunge" i per extensió de la música en general. THE BUZZ LOVERS són Kane (veu i guitarra), en Javi (baix) i en Gonzo (bateria), són de Córdoba, i des d'allà ens venen a oferir una calca del concert i rememorar amb una acurada escenografia i un nivell tècnic i de sonorització genial un potent tribut al grup d'Aberdeen/Seattle, i que va deixar empremta en tots nosaltres i el grunge com a llegat.

Obrirà la nit el grup KÀFKIA (de La Cellera/La Selva), que ens ofereix un rock fosc i prou contundent, amb lletres que parlen de la incertesa i de la part incòmode que envolta la quotidianitat. El grup el formen en Pau Boïgues (guitarra), l’Anna Fusté (baix), en Guillem Mataró (bateria) i Jordi Arbat (veu).  El passat desembre el grup publica la primera maqueta, autoeditada i amb títol homònim. Tres cançons que són la carta de presentació i que podrem escoltar -entre d’altres- en el debut a la Mirona, obrint el tribut a Nirvana. Entrades: 10€ Antic. i 13€ Taq).

Presentació
Grups/CAT
Horaris
Horarios
Resumen
Historic
Contact Provisional
Patrons/Col·laboradors
Sponsors
Contacte
bottom of page