15 

EDICIÓ

16

EDICIÓ

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE GIRONA
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE GIRONA
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 6 · 7 · 8 · 9 de JUNY 2019

GIRONA - SALT - BESCANÓ

29€!

  ARA!

    Compra'l

abans no

    canviï de

      preu!

 

2018

15 ANIVERSARI

Benvolguts amics/es; Ja tenim el cartell definitiu! Amb les novetats de GREG HETSON, guitarra de Bad Religion que s'incorpora a la banda de MARKY RAMONE per aquesta gira tant especial! Celebrem també les incorporacions dels gironins SMOKING BAMBINO, i el seu blues-folk i la presentació del seu nou disc. Els FETUS, de La Bisbal, i el seu punk nostrat i accelerat. I també el trio de rock SIDE CHICK, liderat per la cantant Maïa Vidal.

La mala noticia arriba de la mà d'un jutje/s, que definitivament ha decidit tancat en Valtonyc... Per això "FEM UNA CRIDA PER FER DE LA SALA LA MIRONA UN POLVORÍ". En favor de la llibertat d'expressió: El proper Dis. 9 de Juny tots/es serem un. Deixarem clar que no ens fa callar ningú. Avui es Valtonyc, demà podem ser nosaltres, o potser tu... En un altra sentit, cap grup el substituïrà Valtonyc, per respecte cap a ell i per l'homenatge que li faran tots els grups que hi participaran. NO HI FALTIS!

Com sempre, recomanem l'oferta i preu de l'ABONAMENT, que enguany valdrà més la pena que mai. Els descomptes pels socis del Club Girona Cultura (vàlid només a taquilla). Les ofertes de 2x1 del Club del Subscriptor Diari de Girona (la compra es fa a la seu del diari). I els descomptes pels socis del Club Tr3sC. Recordeu que s'apropa un molt bon festival i una programació per celebrar-ho.

15 EDICIONS!

Des de la primera edició el 2004, i fruit de les cendres dels festivals So Actual (1998-1999) han estat un munt d'anys de descobertes, celebracions, patiments, alegries i feina, molta feina. Un llarg camí que no hagués estat possible sense l'ajut i escalf de vosaltres; el públic. Un camí que s'ha fet al costat de tants i tants grups, d'aquí i d'allà. També al costat de les empreses i professionals que hi ha darrere del festival, així com de les nombroses sales de concerts d'arreu del territori. Sense oblidar persones properes a la cultura, i vinculades d'una manera o altra a la música, que han estat partíceps en un moment o altra d'aquest projecte per no deixar de sumar concerts i anys.

Greg Hetson

 

- GRUPS I ARTISTES -

FETUS (La Bisbal d'Empordà)

FETUS. L'Adrià Cortadellas és el pare de la criatura: Punk rock de garatge empordanès, de la mà membres de bandes com 13th Magic Skull, Sanjays o The Educators. Hooliganisme il·lustrat i nostrats gemecs gamberros. A la tardor del 2017 arriba el seu primer disc: 'L’Epicentre del Fangar', editat per Bankrobber i reeditat en vinil pels segells Bankrobber i Roca Sobirana Records i el col·lectiu Naltros Sols.Canapost. Punk i bon gèneru.

Please reload

 

> DIJOUS 7 de Juny / Anticipada: 18€ / Taquilla: 20€ - INAUGURACIÓ - AUDITORI DE LA MERCÈ - GIRONA 

- 21:00h - portes

- 21:30h -  WALTRAPA & CASMAKERS -

- 22:30h -  ELI PAPERBOY REED meets High & Mighty Brass Band - Únic concert a Catalunya!

> DIVENDRES 8 de Juny / Anticipada: 18€ / Taquilla: 22€ - Sala LA MIRONA - SALT 

- 21:30h - portes

- 22:00h -  FETUS -

- 23:15h -  ROKO BANANA -

- 00:30h -  MARKY RAMONE - with Greg Hetson. The guitar-hero (Bad Religion) 

- 02:05h -  THE PICTUREBOOKS -

> DISSABTE 9 de Juny / GRATUÏT MUSEU D'ART DE GIRONA - GIRONA 

- 19:00h - portes

- 19:30h - COR BLANC -

- 20:30h - SIDE CHICK -

> DISSABTE 9 de Juny / Anticipada: 18€ / Taquilla: 20€ - Sala LA MIRONA - SALT 

- 21:30h - portes

- 22:00h -  HELLOLISA -

- 23:00h -  GOULAMAS'K -

- 00:15h -  EBRI KNIGHT 

- 02:00h -  ZOO 

> DIUMENGE 10 de Juny / Anticipada: 8€ / Taquilla: 10€ - TEATRE DE BESCANÓ - BESCANÓ 

- 19:00h - portes

- 19:30h -  SMOKING BAMBINO 

- 20:30h -  JOANA SERRAT - (amb banda)  

>  

 

 

 Tot per 25€!  

- HORARIS I ESCENARIS - 2018 

 

- HISTÒRIC / 1996-2016 -

UN BREU REPAS PER LA HISTÒRIA DEL FESTIVAL I ELS SEUS ORIGENS:

El Festival IN-SOMNI neix a Girona l'any 2004, fruit d'un embrió molt rellevant en aquells dies: El Festival So Actual (1998/1998). Aquest festival representar una entrada d’aire fresc en el panorama de festivals de música a les comarques gironínes, quasi inexistents en aquells temps. I programar grups com Los Planetas, The Killer Barbies, El Club de los Poetas Violentos, Soziedad Alcoholica, Macaco, Kop ... era del més arriscat que podia passar pels escenaris. Això sense oblidar grups com Dover, Psilicon Flesh, Albert Pla, Vancouvers, Undrop, Kitsh, Fang, ... que des de la revista-fanzine “Individu Ocult Mag” (1996-2004) es programaren a les Fires de Girona, la Pontenca, el Pavelló de Fontajau o a la Plaça de Braus d’Olot. Aquest va ser l'inici per arribar al festival IN-SOMNI actual. Després de la primera edició de l'In-Somni Girona (2004), el festival passar a ser “itinerant”, celebrant-se cada any a Barcelona (febrer), Girona (maig), Tarragona (octubre), Lleida (novembre) en el periode de 2005 a 2011. Ara entre totes ja en sumen més de 25 edicions! Entre els grups que han passat pels seus escenaris hi trobem: Toy Dolls, Elliott Murphy, Two Many Djs, Camera Obscura, Ladybug Transistor, Micah P. Hinson, Jay Jay Johanson, Fanfarlo, Jef Mills Dj, Diamond Dogs, Green Velvet Dj, Vive La Fête, The Posies, Capsula, Motorama, La Bien Querida, Ojos de Brujo, La Troba Kung Fu, Muchachito Bombo Infierno, La Pegatina, Txarango, Antónia Font, Joan Miquel Oliver, Els Amics de les Arts, Sidonie, Russian Red, Adrià Puntí, Manel, ... i molts altres de casa i també de fora hi han actuat. Avui continuem, amb esperit lluitador i divulgador de la música en directe i també amb la mateixa il·lusió perquè sabem que voleu més IN-SOMNI any rere any!    

- AMB LA PARTICIPACIÓ -

ORGANITZA
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE GIRONA
PATROCINADORS
EMPRESES I ENTITATS COL·LABORADORES
MITJANS
COL·LABORADORS
SALES I ESPAIS QUE HI PARTICIPEN
AMB EL 
SUPORT DE

Contact 

 
 
 
 
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE GIRONA
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE GIRONA