top of page

HORARIS

PROGRAMACIÓ PER DIES

ALTRES

CANALS DE VENDA

untitled-1_2.png
images.jpg

ESGOTADES!

Indie

Techno

Punk

Urbana

HORARIS I ESCENARIS - 2021 

Concert%2520Crowd_edited_edited.jpg

 - DISSABTE 18 / Escenari Parc la Coope -                         

- 20:00h - portes

- 20:30h - LA INQUISICIÓN

- 22:00h - CRIM

 - DIUMENGE 19 / Escenari Parc la Coope -                         

- 17:00h - portes

- 17:30h - VINNIE KAIROS / MAD PHI & L'HOME ESTÀTIC

- 18:30h - FLASHY ICE CREAM

- 19:30hSWIT EME

- 20:50hDOBLE & HUG SOUND + BASEMENT BAND

b_Crim_2.jpg

Divendres 16/09 -                                                                     

- 21:00h a 21:45h - AGNÈS ALGUERÓ

- 22:00h a 22:45h - LUW

- 23:00h a 00:30h - MORCHEEBA

- 00:45h a 05:00h - Dj TELASTIKA + TE JODES Y BAILAS DJ

Dissabte 17/09 -                                                                        

- 20:00h a 20:40h - DISASTER JACKS

- 21:00h a 21:40h - LES BUCH

- 22:00h a 23:10h - SEGISMUNDO TOXICOMANO

- 23:40h a 00:50h - KAOS URBANO

- 01:20h a 02:30h - KOP

- 02:50h a 03:40h - MILÍCIANS

- 04:00h a 04:40h - TENSÖ

Diumenge 18/09 -                                                                       

- 18:00h a 18:30h - Artista del "Concurs Nous Talents" In-Somni

- 19:00h a 20:00h - DAURA MANGARA

- 20:20h a 21:20h - TRAMMA

- 21:45h a 22:45h - BOUNCE TWICE

 LA NAU · BANYOLES · HORARIS CONCERTS 

DAMM_logo_21.jpg
In_Somni_Logo_20.jpg

FESTIVAL

20è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA INDEPENDENT

Celebrem el 20è Aniversari amb una gira per Catalunya!

Pioner en el seu gènere i referent avantatjat de la música independent del país, l'IN-SOMNI manté l'objectiu i l'essència intacte, i afronta de nou el repte de descobrir i presentar en primícia nous grups i noves experiències sonores genials! Tot mitjançant una eclèctica i potent  programació. No te'l perdis, perquè "aquesta cultura musical" si és compartida, és molt millor!

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
micrófono

Premsa

Info/ Press

Megáfono

CONCURS

"NOUS TALENTS"

el festival en imatges!

edicions anteriors del festival

b_Crim_2.jpg
Cartell_ICEC_IN_SOMNI_22.jpg

Gràcies a tots i a totes!

Al públic, grups, técnics i equips professionals. Als patrocinadors i proveïdors, a l'ajuntament de Sarrià i sala la Nau de Banyoles per acollir-nos! I a tothom qui ha participat d'una o altra manera en l'edició del 2022. Ens veiem ben aviat!

- Retorn entrades concert Morcheeba:

L'organització avança en la gestió. Abans de final d'any -tots els que ho desitgeu- se us retornarà l'import dels les entrades, o bé les podeu bescanviar pels concerts de l'Aniversari del festival. Explicar que s'han pres mesures legals per l'afectació dels fets ocorreguts i pels perjudicis ocasionats al públic, al festival i al mateix grup.

 

MORCHEEBA, presentant nou disc!

Morcheeba, són la banda britànica de trip-hop per excel·léncia. Formats a mitjans dels 1990 pels germans Paul (dj) i Ross Godfrey (multiinstrumentista) i Skye Edwards (vocalista), i que representa l'essència i el so integral de Morcheeba. 

 

AGNÈS ALGUERÓ, presentant disc!

Agnès Algueró prové del món de la música tradicional i del pop intimista. Amb divuit anys va formar el seu primer projecte musical on ella creava totes les cançons que interpretava i amb el que va anar agafant experiència com a cantant i compositora. 

 

LUW, LLUÍS COSTA amb banda, i nous temes!  

L'incombustible Lluís Costa és LUW. A batejat el nou projecte musical amb "una barreja” de noms que li diu la gent. I si amb Costa 59 es desmarcar conscientment del rock, després de tota una vida dedicada al gènere, ara hi torna. Guitarres distorsionades, cançons de tres minuts i estructura clàssica. De Pixies a The Smiths passant per Jeff Buckley i altres influencies, sempre però, amb segell propi.

 

TELASTIKA DJ

Vine ben calçat!

Telastika és una dj catalana resident a Girona. El 2008 que va apendre a mesclar explorant el génere del minimal techno i va anar buscant nous sons carregats d’emoció. Es mou pel electro-house, acid, techno, acid-house, techno, minimal. Ecléctica, flexible i amb visió de pista.

 

TE JODES Y BAILAS DJ

Te Jodes y Bailas Dj neix de l'inconformisme, passió i inquietud de Jordi Aldomà per la música de ball. Enfocat en els sons indie i nu-disco, però atret cada dia més per  la música house i disc, combina la seva faceta com a DJ amb la de director del Festival Maig i és el creador del projecte "A Casa es Balla".

Pistola_SEGIS_web.png

9hores amb 7 bandes!

pictorama_Guitar.jpg

NIT INFERNAL

NIT INFERNAL

 

SEGISMUNDO TOXICOMANO

presentant el seu últim disc "Sangre facil"

Segismundo Toxicomano, la banda de punk rock formada a Vitoria-Gasteiz el 1997 continua cremant escenaris. Si bé van fer canvis en el grup, continuen amb la capacitat per generar autèntics himnes i rebentant allà on van. Presenten l'últim disc "Sangre facil", el disc que significa la veterania i autenticitat més sincera i revel en els dies que vivim. No us perdeu el seu concert i prepareu-vos pel "pogo" extrem!

 

KAOS URBANO, presentant la gira

                   dels seu 25è Aniversari! 

 

DISASTER JACKS, presentant disc! 

Es va formar el 2009, quan les germanes Angi (cantant i guitarra) i Marle (batería) conectaren amb en David (baix) i formaren aquest poderos "power trío" que pràctica el hardcore i el punk rock a una velocitat extrema. Veure'ls en directe és tot un espectacle d'energía i contundència, i  més si presenten nou disc "Tales from the living End".

 

TENSÖ, presentant el seu nou disc!

El trio de Tenerife surt a la llum el 2021. Després de l'estrena inicien una activitat frenètica i graven un tema cada setmana i comencen a fer concerts a Tenerife i a la península. La resposta és immediata gràcies en part  al seu so, que rememora el punk dels '80s. Són un còctel molotov; entre Eskorbuto, La Polla Records i Sex Pistols! 

 

KOP, celebren els 20 anys dalt l'escenari!

XXè Aniversari en plena forma! Després de "Revolta", l'últim disc i la gira de més de 70 concerts, KOP volíen fugir de la celebració amb mil col·laboracions a l’escenari i han preferit triar una cançó de cada disc i grabar-la tal i com la toquen avui, i amb constants gestos de complicitat als seus seguidors de sempre. Juguen a casa i serà brutal!

 

MILÍCIANS, presentant nous temes! 

Milícians (La Garrotxa). El 2018 publiquen el prime disc "La nostra força", dotze temes plens d'energia i sentiment, i sense parar de girar, el 2020 treuen "Benzina i foc", cinc temes més amb la mateixa intensitat i contundència. El seu genial so va del punk accelerat (The Exploited, The Casualties), a l'Oi! més clàssic (Perkele, The Crack, Cock Sparrer, etc...), ven executat i amb un directe intens i potent.

 

LES BUCH, presentant nou disc! 

Després de "Monstres", l'Ep d'avançament de 2021, Les Buch presenten un nou tema que manté l'esperit punk combatiu i guerrer, formarà part del disc de debut, la seva proposta és un exercici de rock revolucionari que té com a bandera un missatge pro feminista i ataca de forma directa la injustícia social en totes les seves variants.

 

DAURA MANGARA, nous temes! 

Daura Mangara, activista i cantant català de música rap.Les seves creacions musicals, de gran volada poètica, se centren en vivències personals relacionades sobretot amb la discriminació racial. 

 

BOUNCE TWICE, presentant disc 

Bounce Twice neix de la unió de dos músics i mons completament diferents: la cantant Lil Aiden, i el productor i Dj Efren Kairos. Les seves influències, igual que la seva música, van del Hip Hop old school amb detalls de Soul, R&B i música electrònica. Ara publiquen "Rave On", una oda a la festa, a recuperar tot el que s’ha perdut a causa de la pandèmia: recuperar ànims i que torni l’alegria i llibertat. Alhora, les lletres són crítiques per a tota aquella gent que no té fe en aquest projecte, només pel fet de ser diferents musicalment. 

 

TRAMMA, presentant noves cançons! 

Tramma és la Marta Romeu, i continua l'excel·lent presentació del seu so urbà, al costat dels productors Jan Aygua i ElsXNchez. Es mou amb naturalitat per diversos estils musicals con el hip-hop, el reggae o el dancehall. Cançons que parlen de la vida i les amistats, mesclant el hip-hop experimental i el trap i creant un clímax únic de beats profunds i construint una nova història a cada cançó que fa.

 Concurs "NOUS TALENTS" In-Somni

Contents d'anunciar que els guanyadors del Concurs

MALSON ATMOSFÈRIC & GERI DJ Set 

Felicitats!

                                      EMPRESES COL·LABORADORES                                                                                   AMB LA PARTICIPACIÓ                                                                            PATROCINADOR OFICIALS                                      

Logo_EUMES_negre.jpg
Montana_2.png
DAMM_logo_21.jpg
Aplicació_FS_LOGO.jpg
FEST_SERVEIS_logo_web.png

                                                                MITJANS COL·LABORADORS                                                                  AMB LA PARTICIPACIÓ                                                                      AMB EL SUPORT                                                       

Ruta66_blanc.jpg
logomondosonoro@2x.png
LogoRecortado.jpg
enderrock_2020.png
rockdeluxROJO.jpg
Surtdecasa-Imagotip.png
ALTER_EGO.jpg
MOSKA.jpg
Diput_Centrat.jpg
generic_B_N_B.png
ICEC-WEB.jpg
DV. 16 - INDIE
DS. 17
DG. 18
16 - TECHNO
PREMSA

2022 · 19a edició

NOVA ZONA DE "FOOD TRUCKS"

És moment de recuperar forçes! Berenar o sopar?

 

Descobreix la cuina que proposen els food trucks i

les varietats de cervesa artesana! 

Food_truck_icon_NOU_3.png