Benvinguts al Festi IN-SOMNI, a la fi ja tenim les novetats, en primer lloc el CANVI DE DATES, i en segon lloc el canvi d'ubicació del festival i que en breu expliquem. Seran 17 EDICIONS! des de la primera, l'any 2004, i fruit de les cendres de festivals com el So Actual (1998-1999). Han estat un munt d'anys de música, de concerts i de descobriments, de celebracions, de patiments i de grans alegries. I de feina... molta feina. Un llarg camí que no hagués estat possible sense el vostre escalf; Públic! Un camí que s'ha fet al costat de molts grups d'aquí, d'allà i de més lluny encara. També al costat de les empreses i professionals que hi ha darrera del festival, així com de les nombroses sales de concerts de tot el territori. Sense oblidar les persones properes a la cultura, i sempre vinculades d'una manera o altra a la música, elles també han estat partíceps en un moment o altra d'aquest projecte per no deixar de sumar concerts i anys!

El passat 8 de febrer, va tenir lloc a La Mirona "el concert de tribut a Nirvana" de la mà dels The Buzz Lovers. Va ser una nit fantàstica per tots els amants del rock i fans de la banda nord-americana. Abans va tenir lloc el concert de presentació de la formació Kàfkia (de La Cellera/La Selva), i la que caldrà seguir-los les passes per la qualitat i nivell que van mostrar.

Així es va donar el tret de sortida dels concerts del festival IN-SOMNI, que al llarg de l'any anirem anunciant. En breu us comuniquem més concerts, les dates i els escenaris.

Sarrià de Ter / Salt

15/16_MAIG

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
CostaBravaPirineu.jpg
FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA INDEPENDENT - 2020 - 17a edició

25 de FEBRER!

ENTRADES

A LA VENDA EL

17a  edició

Una proposta pionera en l'àmbit dels festivals a Catalunya, i en el gènere. El FESTIVAL IN-SOMNI torna amb idees renovades i novetats. I la seva ensenya, des de sempre, ha estat i és; El pop, el rock, l'electrònica i la música urbana. I enguany s'hi donen cita grups tant del país com de fora. El festival proposa descobrir artistes i grups consolidats en un cartell ben eclèctic i potent. A més estrenem dates i un sensacional treball i col·laboració amb el poble de SARRIÀ DE TER, on se celebraran gran part dels concerts, en espais com el Parc de la Cope, un espai verd i acollidor. La festa, diversió i la bona música hi és assegurada!

 

AL PARC LA COPE

ELS DOS DIES I DE 18H A 02H

SERVEI DE BAR

FOOD TRUCKS AMB

MENJARS VARIATS

ESPECTACLES

GRATUÏT

 

DISSABTE 16 DE MAIG

LA MIRONA: De 21h a 01h

ANIER

(HIP-HOP / RAP)

 

 

LES DONES DEL RAP

GIRONÍ ALÇAN LA VEU! 

GEA (Calonge)

SKATA23 (St. Feliu G.)

BALAS (Besalú)

TRAMA (Girona)

        AMB LES SESSIONS  

DJ JUAMPI 

(Salt)